Incidente incredibile in Giulesti | Rapidul a castigat meciul pentru primul loc, dar Valerii Moraru anunta: "Plec, nu se mai poate"

Rapidul a castigat meciul pentru primul loc al Seriei 1 din liga secunda cu Braila, scor 3-1, dar finalul partidei a susprins un moment incredibil, care l-a facut pe actionarul majoritar al clubului sa anunte: "Plec, cedez toate actiunile".

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 15:16
Data actualizarii: Sambata 10 Octombrie 2015, 15:59

UPDATE | Valerii Moraru a vorbit in exclusivitate pentru Sport ProTV si Sport.ro, acesta explicand exact ce s-a intamplat la stadionul Giulesti.

"Sunt zece suporteri la tribuna a doua care vor suprematia in galerie. Sotia mea era in parcare cu soferul, iar ei au venit si au inceput sa o injure si sa loveasca masina.

Vom lua masura, facem plangere penala", a spus Valerii Moraru pentru Sport ProTV si Sport.ro


Mai multi ultrasi rapidisti s-au revoltat la finalul partidei impotriva sotiei actionarului majoritar al clubului, Valerii Moraru. Acestia au atacat masina in care se afla Violeta Moraru si au injurat-o pe aceasta, lucru care l-a determinat pe omul de afaceri sa ia o masura radicala.

"Suporterii actionari, ei si grupul lor de la Tribuna a II-a, mi-au atacat familia dupa meci. I-au injurat, i-au amenintat, au dat cu pumnii si picioarele in masina. Asa ceva nu se poate. Este inadmisibil! Incepand de astazi eu renunt la actiunile pe care le detin. Pe mine nu ma mai intereseaza Rapidul", a spus Valerii Moraru, conform Mediafax.

Acesta a mai spus ca va organiza in cursul saptamanii viitoare o conferinta de presa.

"Eu nu mai vreau Rapidul, incidentul de astazi m-a facut sa simt altfel. Saptamana viitoare voi face o conferinta de presa si voi face anuntul. Cine vine primul si vrea actiunile, eu i le cedez. Daca nu, le dau inapoi suporterilor actionari de la care le-am si luat anul trecut", a mai spus Moraru.

Valerii Moraru detine in acest moment 95% din pachetul de actiuni al clubului Rapid.

Toate rezultatele etapei din liga secunda sunt AICI.

Modifică setările cookies