Răzvan Zăvăleanu iese la atac după ultimul eșec al lui Dinamo: ”La salariile lor, efortul trebuie să fie un pic mai mare!”

Dinamo Otelul Galati Razvan Zavaleanu Superliga Jucătorii de la Dinamo / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 23:56
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 23:56

Oțelul Galați a învins-o la ultima fază pe Dinamo, scor 1-0, în etapa a treia din play-out-ul Superligii României.

Răzvan Zăvăleanu a intervenit telefonic imediat după eșecul suferit de Dinamo la Galați și a mărturisit că, în opinia sa, echipa pregătită de Zeljko Kopic a arătat bine, chiar dacă rezultatul de pe tabelă nu le este favorabil ”Câinilor Roșii”.

Răzvan Zăvăleanu: ”M-aș aștepta ca la salariile pe care le primesc, efortul jucătorilor să fie un pic mai mare!”

Întrebat despre situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare, administratorul juridic al lui Dinamo spune că bucureștenii traversează o perioadă stabilă din acest punct de vedere, motiv pentru care s-ar fi așteptat ca jucătorii, care au salarii importante pentru un club din Superligă, să își dea mai mult silința pe teren.

Totuși, Zăvăleanu crede că Dinamo are șanse în continuare să se mențină în primul eșalon al fotbalului românesc, chiar și fără baraj.

Sunt destul de supărat că am pierdut așa cum am pierdut. Mie nu mi s-a părut că echipa a arătat foarte rău, a fost echipa care a controlat mai mult jocul.

A fost o anumită teamă în abordare, Oțelul a făcut un joc foarte bun cu Universitatea Craiova și cred că jucătorii au fost mai reticenți și au așteptat mai mult decât era cazul să vadă ce se întâmplă. Poate ar fi trebuit să tragă mai tare având în vedere că aproape ne scotea din probleme acest rezultat.

Eu am speranțe că vom reuși poate chiar fără baraj să terminăm campionatul acesta. Lucrurile nu se întâmplă conform așteptărilor, dar cât timp suntem acolo, suntem datori să sperăm.

Ieșirea din insolvență s-a amânat, dar nu are o mare relevanță, dacă acționarii se hotărăsc să plătească anticipat datoriile, se poate solicita un alt termen. Noi așteptăm decizia acționarilor. Vom avea o întâlnire mâine și vom discuta.

Orizontul era luna iunie, sper că nu s-a schimbat nimic. Lucrurile sunt sub control, salariile sunt la zi, din punct de vedere financiar nu e niciun fel de problemă, suntem liniștiți. Salariile sunt bune, m-aș aștepta ca la salariile pe care le primesc, efortul să fie un pic mai mare”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

Clasamentul din play-out-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!