Trebuia anulat golul Oțelului din meciul cu Dinamo? Verdictul specialistului

Otelul Galati Anes Rusevic Constantin Zotta Dinamo Razvan Tanasa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 22:44
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 22:56

Oțelul Galați a învins Dinamo, scor 1-0, în runda a treia din play-out. Unicul gol al meciului a fost marcat de Răzvan Tănasă, la practic ultima fază a jocului, în minutul 90+3.

Oțelul a dat lovitura în minutul 90+3. După o lovitură liberă a lui Dinamo, gălățenii au scăpat pe un contraatac, iar Samuel Teles a pasat excelent în adâncime pentru Răzvan Tănasă, care a finalizat cu un șut din marginea careului, perfect plasat.

Trebuia anulat golul Oțelului din meciul cu Dinamo? Verdictul specialistului

În momentul șutului expediat de Tănasă, Anes Rusevic, atacantul Oțelului, se afla în spatele liniei de apărare a lui Dinamo, însă de la margine nu s-a ridicat fanionul pentru ofsaid.

Decizia brigăzii conduse de Szabolcs Kovacs a fost corectă, crede fostul arbitru Costantin Zotta, care spune că Rusevic nu a influențat în niciun fel faza.

"E evident că Rusevic e în poziție de ofsaid, dar reluarea asta ne arată clar că portarul controlează total șutul, vede mingea. Eu nu cred că influențează în niciun fel anume jocul sau adversarul. El nu atinge mingea și nu cred că a avut impact. Portarul vede mingea, vede traiectoria, vede șutul", a spus Zotta, la Orange Sport.

În urma golului marcat în prelungiri, Oțelul a ajuns la trei victorii din trei în play-out și ocupă locul 9, cu 26 de puncte, la opt lungimi peste prima poziție de baraj.

De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, direct retrogradabil, cu 16 puncte.

Clasamentul din play-out-ul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!