"Este mult peste!" Raul Rusescu a analizat primul transfer anunțat de FCSB

Raul Rusescu david kiki FCSB Fotbal intern Raul Rusescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 17:56
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 18:02

Mihai Stoica, manargerul general al FCSB a anunțat cine va fi primul jucător care va ajunge la clubul din București în această vară.

Fundașul stânga David Kiki (30 de ani) își va încheia socotelile cu Farul Constanța în vară și va face pasul către FCSB, după cum a anunțat MM.

Deși Kiki a demonstrat că este un jucător valoros, câștigând titlul cu Farul Constanța în sezonul 2022-2023, Raul Rusescu nu crede că acesta va reuși să-i ia fața lui Radunovic.

Totuși, mutarea făcută de FCSB poate fi considerată și una de precauție, pe care oficialii campioanei o fac pentru a nu rămâne descoperiți în cazul în care Risto Radunovic nu va semna prelungirea în această vară, el mai având contract cu FCSB până în iarnă.

"Nu va fi o competiție între Radunovic și Kiki. Radunovic este mult peste! Nu sunt mare fan Risto, trebuie să recunosc, însă este unul dintre cei mai buni fundași stânga din România! A jucat constant bine.

Să spunem că pleacă Radunovic. Kiki, la Steaua, își poate îmbunătăți performanțele? Absolut! Și Petre Marin a venit la Steaua la 30 sau 31 de ani și a jucat încă 7. Totuși, la momentul ăsta, Radunovic este numărul 1", a spus Rusescu, potrivit GSP.

Becali vrea să-i prelungească lui Radunovic

"O să-i propunem lui Radunovic prelungirea. Îi propun salariu de 15.000. Are 30 de ani! Îi dai 20.000 unuia care are 22-23 de ani, unul pe care vrei să iei bani. Dacă nu mai câștigi bani pe el, cum să-i dai 20.000? Îi dau 15.000, să vedem", a spus Gigi Becali la Primasport.

CITEȘTE ȘI: 

Gigi Becali i-a oferit 20.000€ pe lună, iar fotbalistul nu a acceptat!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!