Constantin Budescu fc voluntari Petrolul Ploiesti Superliga Constantin Budescu

Răsturnare de situație! Petrolul îl poate pierde pe Budescu. O altă echipă din Liga 1 îl vrea: ”Am avut o discuție cu el”

Constantin Budescu (33 de ani) va rămâne liber de contract după ce-i va expira contractul cu FC Voluntari. Petrolul Ploiești părea a fi favorită pentru transferul mijlocașului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 21:33
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 21:36

Chiar dacă oficialii ploieșteni erau încrezători că Budescu va alege să se întoarcă la echipa sa de suflet în cazul promovării în Liga 1, acum lucrurile nu mai par să fie chiar atât de sigure. 

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a dezvăluit că mijlocașul și-a manifestat intenția de a rămâne la gruparea ilfoveană și din sezonul următor.

Liviu Ciobotariu: ”Budescu mi-a zis că-și dorește să rămână!”

”Gabi (n.red. Tamaş) pentru mine rămâne un jucător foarte bun, cu personalitate foarte puternică. Sincer, îmi pare rău că nu putem continua colaborarea.

Sunt transferuri foarte bune şi sunt jucători pe care mi i-am dorit, este un lucru foarte important. Sper să avem rezultatele pe care le-am avut sezonul trecut, însă, realist vorbind, salvarea de la retrogradare ar trebui să fie obiectivul principal.

Am avut o discuţie, a fost la stadion acum o săptămână, a venit să-şi revadă colegii. Mi-aş dori foarte mult ca el să rămână, am avut o discuţie cu el, mi-a zis: ”mister, eu mi-aş dori să rămân!”. Însă totul depinde numai de el, el e liber de contract şi mi-aş dori să revină la echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Orange Sport.

Constantin Budescu a fost jucătorul Petrolului la începutul său de carieră, în perioada 2004-2011. Ulterior, a mai evoluat pentru Astra, Dalian Yifang, FCSB, Al Shabab, Damac și FC Voluntari.

În sezonul precedent, Budescu a evoluat pentru FCSB și FC Voluntari. A bifat 22 de prezențe și a reușit să înscrie de trei ori, cifră la care se mai adaugă și două assist-uri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!