VIDEO EXCLUSIV Budescu, între FC Voluntari și Petrolul! Ce a hotărât pentru moment mijlocașul +  când revine la antrenamente

Constantin Budescu, mijlocașul lui FC Voluntari, este accidentat de la începutul lunii aprilie, însă ilfovenii i-au propus prelungirea înțelegerii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 11:21
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 11:21

"Artistul" rămâne liber de contract în vară, iar până în momentul de față nu a stabilit la ce echipă va evolua din sezonul viitor. Totuși, Budescu are deja o ofertă concretă pe masă, de la FC Voluntari.

Budescu, între FC Voluntari și Petrolul!

În ciuda propunerii de prelungire a ilfovenilor, Constantin Budescu așteaptă un semn de la Petrolul, echipa la care a crescut și la care a spus întotdeauna că și-ar dori să revină. Ploieștenii au reușit să revină în Liga 1, însă au serioase probleme financiare, care fac dificil un astfe de transfer.

Valeriu Răchită, un apropiat al lui Budescu, a explicat situația jucătorului de la Voluntari și a spus că mijlocașul ar urma să revină la antrenamente peste trei luni, după ruptura de tendon suferită.

"Am stat de vorbă cu el, se întorcea de la tratament, este încă accidentat și se află în recuperare. Da, are oferta pe masă de la Voluntari, a spus că se mai gândește. Eu l-am sfătuit să se mai gândească, să aștepte vești bune și de la Petrolul.

Am citit că 15 jucători de la Voluntari își termină contractul. Budi e acasă, el se simte confortabil într-un mediu... el a spus că în maximum trei luni poate să înceapă pregătirea, dar lui Budi nici nu-i trebuie pregătire foarte multă pregătire, doar să-i dai mingea la picior", a spus Valeriu Răchită, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Budescu a spus că și-ar dori să revină la Petrolul

Budescu a recunoscut recent, într-un interviu pentru PRO Arena, că revenirea sa la Petrolul depinde de promovare.

„La final mi se termină contractul, am vorbit înainte și după accidentare de prelungirea contractului (n.r. cu FC Voluntari). Am zis să stau puțin să mă liniștesc cu această accidentare și vom discuta, nu cred că se pune problema. 

Deocamdată situația e neclară la Petrolul, totul depinde de această promovare. O să fiu liber de contract, ca să spun așa. Cei de la Petrolul nu știu ce o să facă, nu am discutat nimic cu ei. Eu am spus că visul eu ar fi să-mi închei cariera acolo, practic acolo sunt acasă. Acum rămâne de văzut dacă se va întâmpla asta”, spunea Constantin Budescu, în martie, pentru PRO Arena și www.sport.ro. 

Constantin Budescu a fost jucătorul Petrolului la începutul său de carieră, în perioada 2004-2011. Ulterior, a mai evoluat pentru Astra, Dalian Yifang, FCSB, Al Shabab, Damac și FC Voluntari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!