Constantin Budescu fc voluntari florin achim Gabriel Tamas Superliga

FOTO Budescu se recuperează cu Gabi Tamaș! „Magicianul” este fashion icon până și la pescuit 

Veteranii Voluntariului se bucură de zilele libere. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 15:07
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 15:40

Constantin Budescu (33 ani) este încă în procesul de refacere după accidentarea suferită la începutul lunii aprilie, în meciul cu Farul Constanța. Mijlocașul ilfovenilor a fost depistat cu ruptură de tendon și a trebuit operat de urgență. 

Budescu va reveni pe gazon abia în luna august. Până atunci își ocupă timpul cu familia, ședințele de recuperare și pescuitul. Joi, 25 mai, Gabriel Tamaș (38 ani) a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram, împreună cu Cosmin Achim (26 ani) și Budi, în care cei trei se relaxează la pescuit. 

Budescu, din vară la Petrolul?

Pe lângă oferta de prelungire primită din partea celor de la FC Voluntari, de Budescu sunt intereaste alte două cluburi din Liga 1: nou-promovata Petrolul și FC Botoșani. 

Deși i-ar plăcea să ajungă la Ploiești, Vivi Răchită este de părere că transferul lui Budescu este un subiect delicat pentru echipă, ținând cont de problemele financiare pe care le are clubul.

„Echipa trăiește doar din sponsorizări, nu există un patron, nu există un partener finanțator care să asigure bugetul. Va fi extrem de greu în Liga 1, deoarece noi n-am terminat Liga 2 din ceaa ce înseamnă partea financiară. Băieții au primit ultimul salariu în februarie, nu au primit primele de joc, nu au primit primele de promovare. Trebuie schimbat lotul substanțial, așteptăm cu îngrijorare data de 6 iunie când lotul se va reuni.

De la Petrolul a primit doar o promisiune, că buget... Eu vorbesc zilnic cu Budescu. Sunt mari șanse să nu vină la Petrolul în momentul acesta, pentru că nu există stabilitate. Pe Budescu dacă îl minți, dacă nu îi oferi plăcerea de a juca nu mai vine. Partea financiară o are asigurată, el trebuie să se simtă bine în mediul în care se duce. De ce nu a performat la FCSB, iar la Voluntari a făcut spectacol? Era un mediu în care se simțea ca peștele în apă”, a declarat Răchită la „Ora Exactă în Sport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!