Liga 1

Răsturnare de situație! Până la urmă FCSB va juca în Giulești! Anunțul oficial al celor de la FC Voluntari 

FC Voluntari nu poate disputa pe propriul teren meciul cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 15:14
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 16:06

UPDATE 16:02: În cele din urmă, FC Voluntari a decis ca meciul cu FCSB, de pe 14 mai, să nu se dispute pe Arena Națională, ci te stdionul Giulești.

„FC Voluntari anunță că, din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei „Anghel Iordănescu”, partida cu FCSB, din cadrul etapei a 9-a a playoff-ului Ligii 1 la fotbal, se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală”, este comunicatul oficial emis de FC Voluntari. 


Duminică, 8 mai, de la 19:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro FCSB va avea o deplasare infernală la Craiova. Jucătorii lui Toni Petrea (46 ani) sunt nevoiți să câștige meciul cu Universitatea Craiova pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Însă, cu aceleași gânduri vin și cu oltenii, ceea ce preconizează o întâlnire spectaculoasă pe „Ion Oblemenco”. 

Chiar dacă se va impune cu Universitatea Craiova, FCSB va trebui să o învingă și pe FC Voluntari în deplasare, până la ultimul meci cu CFR Cluj. Doar că ilfovenii vin în ajutorul clubului patronat de Gigi Becali (63 ani). Jocul din runda a noua din playoff nu se va putea disputa pe „Stadionul Anghel Iordănescu”, arena fiind supusă unor renovări. Așa că FC Voluntari a decis ca partida să se dispue pe Arena Națională, potrivit gsp

Variantele oficialilor ilfoveni pentru acest meci ar mai fi fost și stadioanele din Ploiești, Giurgiu și Giulești, dar au ales cea mai mare arenă din țară pentru duelul cu FCSB, de pe 14 mai, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Clasament playoff

Modifică setările cookies