cristi vlad Laurentiu Reghecampf Liga 1

Raspunsul lui Cristi Vlad dupa declaratiile lui Reghe! "E un mincinos si e mai scund decat mine!" Ce sanctiuni au primit cei doi

Antrenorul Stelei sustine ca nu l-a lovit pe oficialul de la Petrolul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 17:15
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 17:18

Imediat dupa finalul meciului dintre Steaua si Petrolul, Reghecampf s-a bucurat ostentativ in mijlocul terenului, alaturi de jucatorii sai, iar cei de la Petrolul au fost extrem de deranjati.

Directorul sportiv de la Petrolul, Cristi Vlad, l-a acuzat pe Reghecampf ca l-a lovit cu capul in figura. Antrenorul Stelei neaga acest lucru si spune ca doar s-a aplecat sa ii spuna ceva la ureche. Replica oficialului de la Petrolul a venit imediat: "Reghecampf e un mincinos, cum poate sa zica asa ceva. Cum poate sa ajunga el la urechea mea, daca e mai mic ca mine", a spus pentru Sport.ro.

Ieri, in timpul unei interventii din emisiunea Ora Exacta, cu Lucian Lipovan, Reghecampf a declarat ca asteapta cat mai multe suspendari pentru cei de la Petrolul.

"M-am aplecat sa-i zic ceva la ureche. N-am lovit pe nimeni. Au fost momente unde noi ne-am imbrancit, cei de la Petrolul, jucatorii de fapt, erau foarte deranjati de faptul ca noi am facut un cerc si am cantat campionii. Nu am ce telefon sa-i dau lui Cristi Vlad, poate sa se duca la ce comisie vrea el. Nu s-a intamplat nimic, nu s-a vazut nimic pe imagini. El daca vine sa ma injure eu ce trebuie sa-i spun: Bravo, multumesc! Pai vreti sa va spun ce a facut Cristi Vlad, ca a venit la mine in cabina cu bodyguarzi? Romario a fost eliminat si e suspendat. In mod normal, Pecanha trebuia eliminat si suspendat 20 de etape", a spus reghe.

Reghe nu a primti nicio suspendare

Jucatorul Romario Pires (Petrolul) a fost suspendat pentru patru jocuri si a primit o penalitate de 6.000 de lei, in timp ce portarul Peterson Pecanha a fost suspendat pentru doua meciuri si penalizat cu 3.000 de lei.

Directorul sportiv al FC Petrolul, Cristi Vlad, si antrenorul de portari al FC Steaua, Florin Tene, au primit avertisment.

Modifică setările cookies