DRAMA jucatorului pe care Steaua voia 10 mil: "Puteam sa raman PARALIZAT!" Acum trece prin momente dramatice

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 17:04
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 17:13

A fost implicat intr-un accident serios de circulatie si a trecut prin clipe cumplite!

Doru Bratu putea sa ramana paralizat! Fostul stelist s-a izbit cu masina de o stanca. Automobilul a luat foc, dar fotbalistul aflat acum im proprietatea Pandurilor a reusit sa deschida usa la timp si sa iasa. Angajatii de la un restaurant din apropiere l-au ajutat, apoi ambulanta l-a transportat la spitalul din Horezu.

"Ieseam din Tg. Jiu, eram la vreo 40-45 de kilomnetri de oras, drumul era foarte intunecat. Nu era nicio lumina. S-a facut curba la stanga, nu am vazut-o decat foarte tarziu. Aveam ceva viteza si cand am pus piciorul pe frana am simtit ca pleaca masina de sub mine. M-am zdruncinat foarte rau cu masina, m-am intors si am ramas izbit de o stanca.

Am avut noroc ca nu am ramas inconstient. M-am lovit la cap, am trei copci. Am vazut focul in oglinda si am iesit imediat pe usa. La 200 de metri era un restaurant, au venit niste oameni sa ma ajute. In 10-15 minute a ajuns si salvarea, m-a dus la Horezu.

Am o vertebra fracturata, doctorii mi-au spus sa fac repaus timp de o luna. Am noroc, sunt tanar, sper sa se refaca repede. Intr-o luna jumatate sunt pe teren! Am avut noroc ca nu am ramas paralizat, puteam sa raman paralizat. Am voie doar sa ma duc la toaleta, in rest nu ma ridic din pat!", a spus Doru Bratu pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!