Radu Ștefan ar putea reveni în Ștefan cel Mare! Vestea momentului pentru dinamoviști: "Și-ar dori să vină să joace la Dinamo!"

Radu Stefan Dinamo Superliga Radu Ștefan ar putea reveni în Ștefan cel Mare! Vestea momentului pentru dinamoviști: "Și-ar dori să vină să joace la Dinamo!"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 10:09
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 10:22

Situația lui Dinamo nu este deloc roz.

Al doilea cel mai titrat club din România are probleme financiare grave, iar Dario Bonetti este nevoit să joace cu jucători din academie. Totuși, fanii echipei speră că, în câțiva ani, Radu Ștefan, un simbol al suflării dinamoviste, să revină la echipa unde "s-a făcut mare".

Hristu Chiacu, cel mai bun prieten al lui Radu Ștefan, le-a dat speranțe suporterilor. Acesta crede că Radu va reveni la Dinamo, însă nu se știe dacă în calitate de jucător profesionist sau la old-boys. 

  • Radu Ștefan ar putea reveni în Ștefan cel Mare! Vestea momentului pentru dinamoviști: Și-ar dori să vină să joace la Dinamo!

"El şi-ar dori ca după doi ani, dacă nu mai semnează cu Lazio, să vină să joace la Dinamo. Dar să vedem unde. Poate la old-boys. Să vedem atunci ce va mai fi la Dinamo, unde se va găsi echipa. El nu poate ieși normal, să stea la o terasă, să bea o cafea. Trebuie să se ferească, pentru că este asaltat de suporteri, toată lumea vrea un autograf sau o poză. 

Îl pot compară cu Totti, la Roma. Este un idol pentru Lazio. El şi-a dorit foarte mult să rămână. Ceea ce s-a şi întâmplat. Că a avut ofertă, că n-a avut, nu a contat. Din câte ştiu, a semnat pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Apoi, probabil va rămâne în conducerea clubului. Eu nu-l văd pe Fane că antrenor. 

E prea bun, prea altfel. Nu are pasiunea asta. Nu a fost trenul pentru el. S-a urcat în celălalt, în care a trebuit. Nu a vrut. Pur şi simplu s-a încăpăţânat. A plâns pe la birouri pe acolo, prin cantonament pe la Săftica. N-a vrut. A zis că mai bine joacă la echipa a două, şi dacă va fi nevoie", a declarat Hristu Chiacu, pentru Playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!