Lovitura imposibilă a devenit posibilă! :) Benoit Paire a sfidat legile fizicii pe terenul de tenis: cum și-a făcut adversarul să pară doar un amator

Benoit Paire Lovitura anului tenis Tenis ATP Gstaad Tenis Lovitura imposibilă a devenit posibilă! :) Benoit Paire a sfidat legile fizicii pe terenul de tenis: cum și-a făcut adversarul să pară doar un amator
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:16
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:18

În ciuda inconstanței sale, Benoit Paire este capabil de lovituri senzaționale pe terenul de tenis. 

Tenismenul francez Benoit Paire a reușit așa-numita lovitură imposibilă în tenis. Numărul 49 ATP și-a început cu brio parcursul la competiția ATP 250 de la Gstaad din Elveția, învingându-l pe slovacul Jozef Kovalik, scor 6-3, 7-6 în 85 de minute de joc. 

Când servea pentru a egala la doi în setul secund, Benoit Paire a semnat un serviciu-voleu ca la carte, imprimând atât de mult spin în voleul său de rever încât mingea a căzut în terenul advers, după care s-a întors în propriul teren, nelăsându-i oponentului său nici cea mai mică șansă de a atinge mingea. 

Paire a aruncat o privire amuzantă înspre spectatori, arătându-se la rândul său impresionat de propria execuție, văzută mai des în tenisul de masă decât în tenisul de câmp. 

În optimile de finală ale întrecerii de la Gstaad, Benoit Paire îl va aștepta pe învingătorul meciului dintre Tallon Griekspoor și Juan Londero. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!