GALERIE FOTO Radaslavescu a uitat de supărare! Cum a fost surprins la meciul cu Universitatea Craiova

eduard radaslavescu FCSB Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 21:28
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 21:27

FCSB a avut o primă repriză excelentă contra Universității Craiova, la capătul căreia conducea cu 2-0.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 29, când a marcat dintr-o lovitură liberă la care portarul Laurențiu Popescu doar a șters balonul. Șeptarul de la FCSB a contribuit și la golul al doilea, în minutul 32: centrare din corner deviată în propria poartă de Ștefan Vlădoiu.

Eduard Radaslavescu, în hora bucuriei la o săptămână după ce era schimbat în minutul 28

După golul de 2-0, jucătorii de la FCSB au apelat la deja cunoscuta horă a bucuriei. Pe lângă cei 10 jucători de câmp, la ea au participat și patru rezerve, care au intrat pe teren pentru a sărbători.

Pe lângă Nana Antwi, Joyskim Dawa, Baba Alhassan, și rezerva Eduard Radaslavescu s-a alăturat bucuriei celor de la FCSB.

Radaslavescu pare că a depășit situația delicată din runda trecută, de la meciul cu Farul (1-0), când a fost schimbat după doar 28 de minute și a plecat nervos direct la vestiare. Puștiul cumpărat de la echipa lui Gică Hagi nu a participat atunci nici măcar la bucuria de după meciul de la Ovidiu.

Chiar dacă a fost dezamăgit de prestația tânărului jucător, Becali a spus după meciul cu Farul că Eduard Radaslavescu va mai primi șanse la FCSB și va avea noi ocazii de a juca în acest sezon.

"Radaslavescu? Nu permite regulamentul să-l scot? Eu nu dau milioane de euro ca să fac caritate, să dau mângâiere și să ofer moralitate. Eu dau milioane ca să câștig un campionat, nu ca să nu se supere Radaslavescu. Milă la fotbal? Ce-i aia? Milă e dacă i se rupe cuiva piciorul.

La fotbal trebuie să câștigi campionatul! Dacă trebuie să-l dai afară, îl dai afară! Dacă vezi că dă pasă la adversar din doi metri, îl scoți. În Radaslavescu mai am încredere în el. Dacă l-am schimbat nu înseamnă că nu va mai intra. El o să intre", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!