Gigi Becali FCSB palat gigi becali Superliga

Qatarezii au venit cu banii la Gigi Becali! Oferta colosală pe care i-au pus-o pe masă: „Le-am spus că pe banii ăștia îl dau!”

Gigi Becali, patronul vicecampioanei FCSB, a confirmat oferta colosală primită din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Martie 2023, 11:54
Data actualizarii: Joi 23 Martie 2023, 11:55

Dumitru Dragomir a dezvăluit în urmă cu două zile că Gigi Becali a primit o ofertă de 20 de milioane de euro pentru „palatul” din Aleea Alexandru, iar Gigi Becali a confirmat spusele fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Patronul FCSB a dezvăluit că oferta pe care a primit-o a venit de la Ambasada Qatar, însă a fost cu cinci milioane de euro mai mică decât suma cerută de el, motiv pentru care a decis să se despartă de „Palat”.

Becali: „Dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!”

„Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau! 

A venit și o agenție cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? 

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, dar ei au venit și au zis că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreți, ăsta-i prețul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a spus Gigi Becali, potrivit Cancan.

Gigi Becali a cumpărat în 2006 „Casa Manu-Auschnitt”, o adevărată capodoperă arhitecturală situată pe Aleea Alexandru, de la Steven Auschnitt.

Arhitectul clădirii construite în 1915 a fost arhitectul Grigore Cerchez, carea a încercat să reproducă Muzeul Rodin, din Paris.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!