PUTE GAZONUL! :)) FABULOS! Craiova ia in calcul sa PLECE de pe stadionul ei de 60 de milioane de euro! Anunt de ultima ora al lui Piturca dupa victoria cu Viitorul

Sansele pentru o intelegere intre clubul de fotbal, Primarie si CNI in privinta gazonului sunt tot mai mici.

Victor Piturca a vorbit din nou despre problema terenului. Cere masuri urgente. Piturca lasa de inteles ca siguranta jucatorilor e pusa in pericol din cauza suprafetei de joc. Piturca sustine ca gazonul nu impiedica doar exprimarea echipei.

"Ati vazut ce miros emana. Sa vina garda de mediu, reprezentanti din Ministerul Mediului, sa vina oricine si sa ia mostre, nu se poate asa ceva", a spus Piturca.

Sorin Cartu, presedinte la Craiova, crede ca Universitatea s-ar putea muta pe stadionul Extensiv pana la finalizarea unor eventuale lucrari de refacere a terenului.

"Am putea juca pe Extensiv. Daca nu e nicio alta optiune, am putea merge si acolo, de ce nu? Sunt solutii si cu nocturna, se poate aduce o instalatie mobila, cum s-a mai intamplat si prin alte parti. Probabil din cauza substantelor cu care a fost tratat gazonul de pe Oblemenco s-a ajuns la mirosul asta, mirosul e greu de suportat", a spus Cartu la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EXCLUSIV. Ce reguli vom respecta din 1 iunie, când se deschid terasele. Măsuri pentru litoral
BRAT