Liga 1

„Dacă am fi avut constanță, ne-am fi bătut la campionat!” Daniel Niculae, mulțumit după victoria cu Clinceni

Rapid s-a impus cu 3-2 în fața Academicii Clinceni, în etapa a 15-a a Ligii 1. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 23:50
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 23:55

Rapid a fost condusă în două rânduri de Academica Clinceni, cu 0-1 și 1-2, însă giuleștenii au avut puterea de a întoarce rezultatul și de a-și adjudeca cele trei puncte, iar acest lucru l-a mulțumit pe Daniel Niculae.

Președintele Rapidului anunță că elevii lui Mihai Iosif trebuie „să păstreze ștacheta sus” și să continue seria rezultatelor pozitive și în returul campionatului. 

Suntem mulțumiți, am adus încă trei puncte la finalul turului. Dacă am fi avut și constanță, ne-am fi bătut la câștigarea campionatului. Este foarte greu pentru o echipă nou-promovată, schimbând foarte mulți jucători în perioada de mercato din vară, să aibă și constanță. Oricum, suntem bucuroși pentru parcursul din acest tur de campionat.

Cu siguranță, lucrurile se vor așeza de-a lungul acestui an competițional. Am schimbat mulți jucători, e greu de gestionat acest lucru. Sunt mulți jucători tineri, sunt mulți jucători care nu cunoșteau presiunea care este la Rapid. Dar cred că totul a fost gestionat bine până în acest moment.

Mă bucur că am reușit să câștigăm, ne așteaptă două săptămâni de liniște. Încercăm să pregătim cum trebuie returul campionatului, la adăpostul punctelor pe care le-am acumulat. Dar va fi cu totul și cu totul diferit peste două săptămâni, pentru că trebuie să păstrăm ștacheta sus și, de la meci la meci, să învățăm din greșelile pe care le comitem”, a declarat Daniel Niculae la finalul meciului. 

Clasamentul Ligii 1

CITESTE SI
Modifică setările cookies