VIDEO | Probleme pentru Croitoru! Al-Mawas vrea sa plece de la FC Botosani! Si Chindris ar putea parasi clubul moldav, in aceasta vara

FC Botosani isi poate pierde perla in aceasta vara.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 12:50
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 15:06

Al-Mawas face senzatie la echipa nationala, insa poate pleca din Romania. Sirianul nu este multumit de viata de la Botosani si i-a cerut lui Iftime sa il lase sa plece. Marius Croitoru a confirmat, intr-o conferinta de presa, ca fotbalistul sirian ar putea pleca inapoi in zona araba, acolo unde s-a simtit cel mai bine in cariera sa:

"Al-Mawas va pleca la lot, ramane sa vedem daca se va intoarce, am avut o discutie cu el, personal mi-a spus ca vrea sa se intoarca in campionatele din Arabia, urmeaza ca patronatul sa hotarasca pretul sau metoda prin care va fi transferat".

  • Probleme pentru Croitoru! Al-Mawas vrea sa plece de la FC Botosani! Si Chindris ar putea parasi clubul moldav, in aceasta vara

De asemenea, si Andrei Chindris vrea sa plece. Conform stiri.botosani, FC Botosani este gata sa accepte o oferta de 450.000 de euro, din Belgia, pentru fundasul central.

"Andrei este un jucator care a facut obiectul regulii U21, este un jucator care este cautat, trebuie sa iau in calcul automat plecarea lui. Si el isi doreste sa plece, este clar ca este o problema din acest punct de vedere, vreau sa joc cu U21 pe acea pozitie. Ramane doar un loc liber, asa ca va fi concurenta intre el si ceilalti jucatori care vor fi pe aceeasi pozitie", a spus Croitoru, care va incepe curand cel de-al treilea sezon pe banca lui FC Botosani.

Croitoru este nemultumit de plecarile lui Ashkovski si Rodriguez si crede ca absenta mijlocasului argentinian se va resimti. Desi a avut evolutii bune atat in centrul defensivei, cat si la inchidere, Croitoru nu crede ca Meleke este o varianta pentru centrul terenului, ci doar pentru compartimentul defensiv.

"Meleke este fundas central, il voi folosi fundas central. Pe pozitia lui Rodriguez, nu cred ca il poate inlocui cineva din Romania. Un mijlocas cum a fost sau cum este Rodriguez este greu de inlocuit. Din punctul meu de vedere, niciun fotbalist din Romania nu se poate ridica la nivelul lui, pe pozitia respectiva.

Sunt doua profiluri de jucatori diferite, Rodriguez nu poate face ce face Meleke, iar Meleke, nici atat, ceea ce face Rodriguez. Meleke nu poate juca numar 6 clasic. Ne adaptam, negasind acel jucator e clar ca lucrurile se vor schimba si la noi. E greu sa gasesc acel jucator care sa faca ce facea Rodriguez", a adaugat Marius Croitoru, la conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!