Probleme financiare serioase la CFR Cluj! Cristi Balaj a vorbit despre situația dificilă de la campioana României

Cristi Balaj CFR Cluj Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 17:42
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 18:03

Cristi Balaj, preşedintele clubului de fotbal CFR Cluj, confirmă situația dificilă de la camampioana României, însă respinge posibilitatea ca clubul să intre în insolvență.

„E exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli.

Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acționarii și conducerea și m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanță. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu. 

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare și e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj la conferința de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!