Liga 1

Marius Bilașco stă pe un munte de bani! Ce salariu are directorul sportiv de la CFR Cluj 

Marius Bilașco ar fi beneficiat de o mărire de salariu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 23:06
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 23:12

Vara aceasta, CFR Cluj a decis să renunțe la Marius Șumudică după doar 15 meciuri și să îl readucă pe Dan Petrescu în Gruia. Neluțu Varga a hotărât să renunțe și la omul care a contribuit la ultimele patru titluri, Marian Copilu, și îl numească pe Cristian Balaj noul președinte al clubului. 

Când Șumudică a fost „debarcat” de la CFR Cluj, Marius Bilașco și-a luat concediu de odihnă, motivând că are nevoie de relaxare având în vedere presiunea la care a fost supus clubul în ultima perioadă. Însă, când a revenit, Dan Petrescu era noul antrenor al echipei. Iar potrivit, prosport, „Bursucul” a insistat ca directorului sportiv să i se mărească salariul. De la 3.000 de euro cât avea în trecut, Bilașco a ajuns să câștige lunar 6.500 de euro. De asemenea, acesta și-a stipulat în contract și o primă de 1.000 de euro pentru fiecare victorie a CFR-ului. 

Astfel, dacă CFR câștigă 4 meciuri într-o lună, Bilașco ar urma să încaseze 10.500 de euro. Însă, din septembrie, de când s-a întors Petrescu, CFR a bifat doar 6 victorii. 

Clasamentul Ligii 1 

CITESTE SI
Modifică setările cookies