EXCLUSIV Prima reacție după vestea că CFR vrea să intre în insolvență: ”Este un dezastru tot ce se întâmplă”

CFR Cluj Eugen Neagoe insolvență cfr cluj Superliga CFR Cluj
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 12:05
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 12:08

CFR Cluj ar putea intra în insolvență în perioada următoare. Campioana României are datorii imense, chiar dacă a jucat în cupele europene în ultimele patru sezoane și a câștigat sume importante din partea UEFA.

Eugen Neagoe a comentat știrea că ardelenii ar putea intra din nou în insolvență, așa cum s-a mai întâmplat și în 2014.

Eugen Neagoe, despre insolvența CFR-ului: ”Am rămas surprins”

„Sincer, am rămas surprins când am văzut. Din păcate, se întâmplă și nu este pentru prima dată când se întâmplă în campionatul nostru, mă refer și la Liga 1 și Liga 2. 

Este un dezastru tot ce se întâmplă, sunt niște oameni care au muncit și muncesc în continuare. Sunt echipe care sunt în insolvență, sunt în Liga 1, în continuare joacă în Liga 1... nu știu dacă putem să avem așa mari speranțe că fotbalul de la noi se va însănătoși...”, a spus Neagoe, la Ora Exactă în Sport.

La precedenta insolvență, CFR Cluj se confrunta cu probleme imense și aduna datorii de aproximativ 20 de milioane de euro.

Acum, suma se ridică la 19,5 milioane de euro, dar peste 50% din această sumă este creața patronului Varga, care a înregistrat sub formă de împrumuturi toate sumele pe care le-a virat la club, anunță GSP.ro.

Din punct de vedere sportiv, CFR Cluj stă bine. Este singura echipă calificată în grupele competițiilor europene și este pe primul loc în Liga 1, cu 39 de puncte, la opt puncte distanță de FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!