Primul transfer al Stelei din aceasta iarna! "Kapetanos trebuie sa ramana!"

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Noiembrie 2009, 07:39
Primul transfer al Stelei din aceasta iarna! "Kapetanos trebuie sa ramana!"

Gigi Becali a scapat de grija transferului unui nou atacant in iarna. Basarab Panduru tine de grecul Kapetanos, despre care spune ca este un jucator serios.

Venit gratis in Ghencea in 2008 de Adrian Ilie, Kapetanos a intrat in dizgratia lui Becali pentru ca nu a dorit sa renunte la salariul sau de 200.000 de euro pe sezon. Seful Stelei a jurat sa il dea afara in iarna, insa evolutiile jucatorului il fac pe Stoichita sa si-l doreasca in continuare. Grecul este chiar si pe placul lui Basarab Panduru, care a observat ca atacantul este serios la pregatire. Mai mult, managerul sportiv al Stelei sustine ca Steaua nu poate gasi un golgeter mai bun chiar si pe bani multi.

"Kapetanos trebuie sa ramana la Steaua. Isi face datoria, se antreneaza exemplar. Intra in minutul 60 - da gol, intra titular - da goluri. Merita sa fie la Steaua. Nu stiu daca mai putem gasi un jucator de o valoare apropiata decat pe multi bani. Daca as decide numai eu, i-as face contract. Nu este o pozitie oficiala a clubului, este un lucru pe care eu il simt.", a declarat Basarab Panduru la gsptv.

"Chiar daca echipa are multi jucatori tineri, acesti jucatori au foarte mult talent. Vestiarul Stelei este foarte unit si ma bucur de asta. Patronul este un om care isi iubeste foarte mult echipa, iar noi facem totul ca dansul sa fie fericit" - Pantelis Kapetanos.

DIICOT infirmă soluția de clasare a dosarului ”10 august”, în cazul şefilor Jandarmeriei
BRAT