"Stoichita face pace in Ghencea!" Ce i-a spus Radoi lui Lacatus!

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 17:47

Mirel Radoi spune ca Gigi Becali poate fi domolit in razboiul cu suporterii numai de apropiatii sai, insa cel care va rezolva treburile va fi chiar antrenorul Stoichita - despre care sustine ca e stelist adevarat.

"Este foarte dureros ce se intampla, insa este un lucru pe care l-am anticipat. Am spus deja ca cele doua parti trebuie sa discute si sa lase de la ei. Cred ca odata cu venirea lui Panduru si a lui Stoichita lucrurile vor reveni la normal. Acum sunt numai stelisti la conducere, nu ca pana acum cand au fost unii care nu aveau treaba cu istoria Stelei.

Trebuie sa se discute intre sefii de galerie, Becali si conducerea Stelei. Cei de langa Becali ar putea sa il indrume spre bine, pentru ca nu este un om rau. Cineva trebuie sa ii explice lui Becali ca aceasta situatie face numai rau echipei. Si in ultima perioada a mea la Steaua am observat aceste lucruri. Eu i-am chemat pe toti atunci la discutii pentru ca stiam ca vor fi probleme." a declarat Radoi la gsptv.

"I-AM SPUS LUI LACATUS SA UITE DE VICTORIE CU STEAUA!"
Mirel Radoi a discutat deja cu Lacatus despre derby-ul dintre Steaua si Vaslui si chiar l-a rugat sa uite de a noua victorie consecutiva. "E o situatie bizara pentru Lacatus si este dificil pentru Steaua. Cel mai greu ii va fi lui Lacatus, sunt sigur ca va fi aclamat si aplaudat de intreg stadionul si ii va fi dificil sa se concentreze. I-am spus lui 'Mister' in gluma ca ii ajung opt victorii la rand, sa uite de a noua. Mi-a raspuns ca nici nu se gandeste sa nu castige. Bine, noi am glumit." a povestit fostul capitan al Stelei.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT