Grzelak rupe tacerea: "Nu joc pentru ca nu ma place Gigi! As pleca, dar nu pot!"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 17:37
Grzelak rupe tacerea: "Nu joc pentru ca nu ma place Gigi! As pleca, dar nu pot!"

Rafal Grzelak s-a saturat de Steaua. Polonezul anunta ca mai prind echipa din cauza lui Becali si se plange ca este blocat de contract in Ghencea.

"La Steaua nu mai joc pentru ca nu sunt favoritul lui Gigi Becali. Alt motiv pentru care sa nu joc, nu vad. Din pacate, nu pot face nimic pentru a rezolva aceasta problema" spune polonezul, conform site-ului onlinesport.

 

"Situatia mea contractuala nu este chiar atat de simpla, trebuie sa astept ca Steaua si Xanthi sa ajunga la un acord. Totul este atat de complicat, iar la inceput nu ma asteptam sa se intample asa ceva. Daca as fi fost jucatorul Stelei, as fi plecat in iarna, dar asa trebuie sa astept." mai spus Grzelak.

 

Jucatorul a iesit definitiv din gratiile lui Becali in momentul in care a fost surprins ca ii aplauda pe spectatorii din Ghencea, gest calificat drept inacceptabil de patronul stelist. "Toata situatia a fost cu adevarat ridicola. Fanii mi-au scandat numele, iar apoi l-au contestat pe Becali. Pentru ca i-am salutat, el a crezut ca le multumesc pentru ca il critica sau ca ii provoc. A fost o situatie de neinteles! Apoi i-au explicat jurnalistii ce s-a intamplat, pentru ca spunea ca nu ma mai vrea in echipa", si-a amintit Grzelak.

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT