PRIMUL jucator care vine in era Narcis Raducan la FCSB: "E rezolvat!" Plecari importante anuntate de noul director sportiv! Transfera de la TSKA SOFIA

PRIMUL jucator care vine in era Narcis Raducan la FCSB: "E rezolvat!" Plecari importante anuntate de noul director sportiv! Transfera de la TSKA SOFIA

Narcis Raducan anunta noutati in lotul FCSB!

22:00 Conform presei bulgare, jucatorul pe care il va transfera FCSB este bulgarul Bozhidar Chorbadzhiyski. In varsta de 24 de ani, fundasul central e inalt de 1,94 si vine sub forma de imprumut pana vara viitoare. Chorbadzhiynski are 8 selectii in nationala mare a Bulgariei, iar la prima echipa a lui TSKA joaca de cand a implinit 18 ani!

"E adevarat ca negociem cu acest jucator, dar inca nu s-a semnat nimic", a spus Narcis Raducan, directorul sportiv al FCSB, la Digisport.


_________________________________________________________________________________
Ros-albastrii vor mai aduce jucatori, dar vor puncta si la iesiri. Nume importante ar putea sa dispara din echipa, lasa de inteles Raducan. Primul fotbalist adus la FCSB: un fundas central. Nu e Thiago Ferreira. Negocierile cu portughezul de la Craiova au picat. FCSB l-a adus pe Marc in locul lui Balasa, insa aparatorul a gresit in meciul cu Poli Iasi si Becali a accelerat negocierile cu un fotbalist din strainatate.

"Continuam sa fim activi pe piata transferurilor. Nu e o greseala sa asteptam pentru ca pe final de perioada apar oportunitati foarte bune. Pot sa scada preturi sau salarii. Sunt fotbalisti bun pe care-i putem lua. Fundas central vom lua sigur, daca vreti un post. E din strainatate. Il stiu doar eu. Cunoscatorii de fotbal il stiu, nu stiu daca-l cunosc oamenii din Romania. Nu stiu sa-l pronunt ca... Era sa zic de unde e. Nu spun din ce tara provine. O sa aflati imediat. Negocierile sunt dinainte ca eu sa vin aici, deci nu am vreun mare merit ca il luam.

Sunt 31 de jucatori in lot, sigur ca vor fi si cativa carora le vom spune ca nu ne bazam pe ei si ca pot sa mearga in alte parti", a spus Raducan la Digisport.

  • PRIMUL jucator care vine in era Narcis Raducan la FCSB:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies