VIDEO EXCLUSIV Primarul din Mioveni pune presiune pe Nicolae Dică: "Îi va fi rușine dacă nu va merge bine echipa"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 20:30
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:53

Nicolae Dică (42 de ani) a bătut palma cu CS Mioveni și urmează să fie prezentat oficial la ultima clasată din Liga 1.

La două luni și jumătate după despărțirea de FCSB, Nicolae Dică a acceptat să preia ultima clasată CS Mioveni. Antrenorul a fost convins de oficialii clubului argeșean, care i-au promis și șapte transferuri pentru a întări echipa înainte de reluarea campionatului.

Nicolae Dică s-a înțeles cu CS Mioveni. Primar: "Sigur va avea alte rezultate față de tur"

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, foarte implicat în viața echipei, este convins că Dică va schimba rapid fața echipei și explică de ce își pune speranțe în fostul jucător și antrenor de la FCSB.

"Nu știu dacă va reuși sau nu va reuși să îi scape de la retrogradare, dar sunt sigur că va avea alte rezultate față de tur.

În primul rând că este argeșean și, față de alți antrenori, fiind al nostru, de aici, îi va fi și un pic de rușine dacă echipa nu va merge bine", a spus Ion Georgescu, pentru PRO TV.

De-a lungul carierei, Nicolae Dică a mai fost de două ori principal la FCSB, de două ori la FC Argeș și secund la naționala României, în mandatul lui Mirel Rădoi.

CS Mioveni este cea mai slabă echipă din Liga 1. A câștigat un singur meci, iar după 21 de etape are doar 9 puncte, fiind la 10 lungimi în spatele următoarelor clasate, U Cluj și UTA Arad.

Primul meci al lui CS Mioveni din acest an este programat sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 17:00, contra celor de la Petrolul Ploiești.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!