EXCLUSIV Nicolae Dică revine în Liga 1! Cum l-a convins primarul Ion Georgescu să semneze cu CS Mioveni 

Nicolae Dica CS Mioveni ion georgescu Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 15:54
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 15:55

Nicolae Dică va fi noul antrenor al lui CS Mioveni. Primarul Ion Georgescu a confirmat că a reușit să-l convingă să semneze.

Nicolae Dică (42 ani) și-a găsit un nou angajament. Antrenorul care a pregătit-o pe FCSB în startul sezonul a semnat un nou contract cu CS Mioveni, ocupanta ultimului loc din campionat, potrivit știrilor PRO TV și www.sport.ro

Primarul Ion Georgescu a confirmat pentru știrile PRO TV și www.sport.ro că a dus muncă grea cu tehnicianul pentru a-l convinge să se alăture echipei. Mai mult, edilul i-a promis că CS Mioveni să va întări cu 7 jucători în această iarnă pentru a se putea salva de la retrogradare. 

CS Mioveni a așteptat ca Nicolae Dică să revină din vacanță 

Daniel Barbu, directorul sportiv de la CS Mioveni, a precizat pe 11 ianuarie, cu o zi înainte ca primarul Ion Georgescu să confirme că Nicolae Dică a semnat, că așteaptă că fostul decar al FCSB-ului să se întoarcă din vacanță pentru a fi finalizate negocierile. 

„Nicolae Dică este în vacanță. Nu a venit din vacanță. În plus, noi n-am semnat niciun contract cu Dică. Au fost discuții, îl dorim, trebuie să se întoarcă din vacanță, trebuie să vedem. A rămas că vorbim când se întoarce din vacanță. Nu ne-a dat niciun ok, nimic”, a declarat Daniel Barbu pentru as.ro.

După 21 de etape, CS Mioveni se află pe ultimul loc în campionat, cu doar 9 puncte acumulate. Piteștenii dețin cel mai slab golaveraj din Superligă, -22.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!