Prima reactie a lui Teja, dupa egalul chinuit de pe terenul Dunarii. Ce spune despre gafa lui Balgradean

FCSB a facut 1-1 pe terenul Dunarii Calarasi.

FCSB si Dunarea au terminat la egalitate, 1-1, dupa un meci slab de ambele parti. Partida a fost plina de momente controversate, ambele echipe cerand cate un 11m pe finalul meciului.

Golul FCSB-ului a fost inscris de Man, iar egalarea a venit dupa o dubla greseala a lui Balgradean, care a degajat gresit si apoi a lasat mingea sa treaca pe sub el la un sut mediocru al lui Mediop.

"A venit o greseala dar asta e, suntem o echipa si vom merge mai departe. Vom arata mai bine de la meci la meci. Nu e vina lui Balgradean, e vina tuturor, oricine poate sa greseasca, si ceilalti jucatori au facut greseli, inclusiv eu. Trebuia sa dam mai multe goluri si nu mai era vina lui.

Poate nu a fost cel mai bun joc al lui Stoian, dar am facut aceasta schimbare (Stoian cu Matei), Matei e un jucator care dezechilibreaza, nu e usor sa vii sa joci titular chiar daca ai experienta, la Steaua e presiune.

Sunt multe puncte fata de CFR, dar mai sunt etape, dupa care se injumatatesc punctele, important e ca noi trebuie sa aratam din ce in ce mai bine. Mai avem mult de munca dar avem mult de munca.", a declarat Teja la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT