Liga 1

Prima reacție a lui Gigi Becali despre plecarea lui Vinicius: „Nu știe el ce e la FCSB!”

Patronul FCSB-ului a vorbit despre viitorul lui Vinicius la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 22:02
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 22:20

În pauza competițională din iarnă, Gigi Becali a renunțat la serviciile lui Constantin Budescu (32 ani). În al doilea mandat la FCSB, mijlocașul ofensiv a fost criticat în repetate rânduri de omul de afaceri, cele mai mari reproșuri fiind acelea că lovește mingea prea des cu exteriorul și că nu face suficient efort.

De aceeași soartă trebuia să aibă parte și Claudiu Keșeru (35 ani), dar atacantul evoluase deja pentru Ludogorets și putea să mai joace doar pentru echipa bulgară în acest sezon. Așa că Becali i-a permis să stea până în vară. 

Însă, Gheorghe Mustață a mărturisit că Paulo Vinicius (37 ani) va pleca în această iarnă de la FCSB. Doar că Becali îl contrazice pe liderul Peluzei Nord și mărturisește că nu are de gând să se despartă de fundașul central, contractul acestuia fiind până în vară. 

Becali: „Nu e nicio problemă cu Vinicius”

„De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustață? Nu știe el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă știu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia.

Ce știu eu că are contract cu FCSB până la vară. Știi cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca și cum te-aș întreba dacă ai mâncat azi. Așa e și Vinicius la FCSB, până i se termină contractul”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik

Vinicius câștigă 15.000 de euro lunar la FCSB, iar în acest sezon a bifat 16 meciuri pentru vicecampioana României, reușind să marcheze două goluri, cu Dinamo, 6-0, și Academina Clinceni, 3-2. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies