Liga 1

Momentul când Mihai Stoica a intervenit și l-a sunat pe Gigi Becali: „Dacă nu-l schimb pe ăsta, pierzi campionatul!”

Mihai Stoica a vorbit despre antrenorul pe care l-a vrut demis de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 21:16
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 21:26

FCSB-ul nu a mai câștigat campionatul din 2015, iar la 6 ani distanță, CFR Cluj a încheiat anul cu 10 puncte avans. Astfel, echipa roș-albastră poate bifa al șaptelea an în care nu cucerește titlul. 

Ultimul antrenor care a adus campionatul pentru clubul patronat de Gigi Becali a fost Costantin Gâlcă, grație unei remize cu Politehnica Iași în utlima etapă, 0-0, ASA Tărgu Mureș nefiind capabilă să se impune contra Oțelului Galați. 

Însă istoria putea fi alta, dacă Becali îl asculta pe Mihai Stoica. Actualul manager general al FCSB-ului a mărturisit că l-a sunat pe omul de afaceri pentru a-i cere să-l demită pe Constantin Gâlcă.

Mihai Stoica: „Nu joci nimic, absolut nimic”

„Când s-au apropiat la şapte puncte, l-am sunat pe Gigi şi i-am spus că dacă nu-l schimbi pe ăsta (n.r. - Constantin Gâlcă), pierzi campionatul. Nu joci nimic, absolut nimic.

A pierdut campionatul, cum să-ţi zic... Oţelul, echipă retrogradată, putea pierde la Târgu Mureş... Nu-l cunoşteam pe Gâlcă, nu am lucrat cu el. Trofeul de la Ludogoreţ nu l-a mai câştigat”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies