Liga 1

Final de ”telenovelă”! Becali i-a hotărât soarta lui Keșeru. Anunțul făcut de patronul FCSB

După ce Constantin Budescu (32 de ani) a plecat de la FCSB, Gigi Becali i-a decis și soarta lui Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 08:21
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 08:24

Chiar dacă s-a zvonit că fostul golgheter al Bulgariei ar putea pleca încă din această iarnă, se pare că acesta va termina campionatul în tabăra vicecampioanei, după care își va căuta un alt angajament. 

Gigi Becali se așteaptă ca, până atunci, să plece și Florin Tănase, golgheterul celor de la FCSB. În această iarnă, patronul FCSB nu se gândește să aducă jucători la echipă.

Gigi Becali i-a anunțat soarta lui Claudiu Keșeru

"Cu Budescu am reușit să reziliem. Va pleca și Keșeru la vară. Probabil va pleca și Tănase până atunci. E o economie de 100.000 de euro. De acum, facem economie!

Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce, dar până atunci vom face economie", a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Claudiu Keșeru a marcat patru goluri pentru FCSB în acest sezond e Liga 1, în 13 partide, reușind să bifeze și două pase de gol.

1,5 milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit Transfermarkt. 

Modifică setările cookies