Prima reacție a lui Adrian Mititelu, după ce FC U Craiova a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi

Adrian Mititelu FC U Craiova sepsi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 16:24
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 16:24

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, a oferit o primă reacție după ce echipa sa a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi OSK, suspendat din cauza scandărilor xenofobe din tribune.

Comisia de Disciplină a hotărât ca Sepsi să câștige la masa verde cu 3-0, iar FC U Craiova să joace fără galerie următoarele șase meciuri din deplasare. De asemene, ambele cluburi au fost amendate: 25.000 de lei pentru Sepsi și 22.500 pentru FC U Craiova.

Prima reacție a lui Adrian Mititelu, după ce FC U Craiova a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi

Adrian Mititelu a postat un scurt mesaj pe contul de Facebook după decizia Comisiei de Disciplină.

"Asta a fost soarta CRAIOVEI în toată istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!", a scris Adrian Mititelu.

  • După decizia Comisiei de Disciplină, Sepsi are 37 de puncte și ocupă locul 6, ultimul care duce în play-off
  • FC U Craiova rămâne pe locul 8, la șapte lungimi în spatele lui Sepsi, cu cinci etape rămase din sezonul regulat

FC U Craiova face apel după decizia Comisiei de Disciplină pentru meciul cu Sepsi

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova, a oferit o primă reacție, anunțând că formația olteană va apela acum la Comisia de Recurs și, dacă decizia se va menține, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Pușcaș ia în calcul varianta prin care FC U Craiova să aibă câștig de cauză la TAS, iar play-off-ul să fie dat peste cap din cauza unei eventuale astfel de hotărâri.

"Decizia e cel puțin ciudată. Sigur că nu pot să contest că n-au greșit suporterii noștri, dar atât timp cât nu suntem organizatori, nu văd de ce am plăti noi. Poate sunt și alte substraturi, dar nu le pot comenta. Vom face recurs și după aia vom ajunge și la TAS. În cazul în care vom câștiga și precis la TAS va fi o altă interpretare, nu știu ce se va întâmpla cu competiția. Cine a luat această decizie trebuia să se gândească de două ori și să prevadă și un eventual verdict din afara României, care pote fi contrar celui de azi. Să te duci undeva pe la sfârșitul play-off-ului ca termen și să ne dea nouă dreptate, să câștigăm meciul și să se întoarcă rezultatele... ce se va întâmpla în situația aia?

Ca să nu mai existe discuții de niciun fel, cea mai simplă variantă era rejucarea fără suporteri. Nu se mai ajungea nici la TAS, nici la recurs. Vina cea mai mare nu o are Chivulete, pentru că el a aplicat regulamentul, chiar dacă s-a pripit, zic eu", a spus Marcel Pușcaș, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!