Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată din nou: "Să îl întreacă pe Cristi Borcea"

anamaria prodan divort anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 16:42
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 16:48

Laurențiu Reghecampf a devenit tată din nou, după ce Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel.

Corina Caciuc, iubita antrenorului Universității Craiova, a născut un băiețel în dimineața zilei de joi, 19 mai. 

La câteva ore după fericitul anunț, Reghecampf a postat și prima fotografie cu micuțul Liam, vizibil fericit, zâmbind cu gura până la urechi. 

Mesajul transmis de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Aflați în prim proces de divorț, Anamaria Prodan a trecut peste divergențele dintre cei doi și l-a felicitat pentru venirea pe lume a băiatului, însă nu a ezitat să facă și o mică ironie. 

"Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți", a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik. 

Anamaria Prodan, implicată activ în mai multe afaceri

În ultima perioadă, Anamaria Prodan (49 ani) s-a axat pe dezvoltarea mai multor idei de afaceri. Impresarul FIFA și-a lansat propriul parfum, a deshis un magazin de băuturi exclusiviste, iar acum o sală de fitness de care este foarte încântată. 

"Stau mult în ultima perioadă în sală. Știi cum e, când e lucrul tău, stai toată ziua. Când nu e al tău, tragi chiulul. Atunci, m-am gândit și am vorbit cu prietenii mei, care mai au o sală de fitnees, să ne asociez și să facem ceva unic, cu loc de joacă pentru copii. 

Eu știu cum e, când mergeam în America la sală copiii se plictiseau. Atunci, au locul lor de joacă unde pot sta și două ore. Mămicile au aerobic, copiii au karate, în timp ce mămica se antrenează", a declarat Anamaria Prodan la lansarea evenimentului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!