Prima fotografie cu băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc! Antrenorul a anunțat și ce nume are copilul 

Laurentiu Reghecampf Corina Caciuc Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 10:31
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 10:30

Laurențiu Reghecampf (46 ani) a devenit tată din nou, după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut! 

Corina Caciuc, iubita antrenorului Universității Craiova, a născut un băiețel în dimineața zilei de joi, 19 mai. Tehnicianul a făcut anunțul pe contul său de Instagram, alături de o fotografie pe care a postat-o, în care apare alături de băieții lui. 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiatului pe care îl are cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie în care apare alături de Luca Reghecampf, băiatul său din prima căsătorie, și Laurențiu Reghecampf Jr., fiul pe care îl are din căsătoria cu Anamaria Prodan. În descrierea pozei, antrenorul îi informa atât pe băieții săi, cât și pe urmăritori, că s-a născut băiețelul lui, pe care el și iubita sa l-au numit Liam. 

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru. Vă iubește tata!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram. 

Tehnicianul și Corina au mers pe aceleași inițiale ale băiatului precum ale primilor doi băieți ai lui Reghecampf, astfel că precum tatăl, cei trei au inițialele 'L.R'. Chiar antrenorul își anunța urmăritorii la începutul lunii, când a postat o fotografie cu ecografia bebelușului, că ar urma să aibă un nume ce are aceleași inițiale. 

Prima fotografie cu bebelușul lui Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova a postat și prima fotografie alături de băiețelul său nou-născut, în care apare în timp ce îl ține în brațe pe mezinul familiei. Reghecampf este vizibil fericit, zâmbind cu gura până la urechi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!