Cand pleaca Golanski de la Steaua! Ce scrie presa din Polonia

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 14:18
Cand pleaca Golanski de la Steaua! Ce scrie presa din Polonia

Lovit de accidentari si ajuns pe lista neagra a patronului, Pawel Golanski incearca sa "evadeze" de la Steaua si sa prinda un contract in Germania, acolo unde 3 cluburi ar fi interesate de el.

Presa din Polonia scrie astazi despre situatia lui Golanski la Steaua si prezinta motivele pentru care polonezul vrea sa plece din Ghencea.

Principalul argument al lui Golanski este, se pare, revenirea la echipa sa nationala, pe care a pierdut-o in urma accidentarilor si a evolutiilor neconvingatoare din Ghencea.

Onet.pl scrie astazi: "Contractul lui Golanski cu Steaua expira in luna iunie a anului viitor. Clubul vrea insa sa-l vanda din iarna pentru a putea castiga si cativa bani in urma tranzactiei, iar 3 cluburi din Germania sunt interesate."

Tot astazi, siteul Fussball Transfers a confirmat a reluat ideea ca Mainz, Hannover si Freiburg sunt cele 3 echipe care au pus ochii pe fundasul Stelei.

Onet.pl mai scrie: "Golanski s-a trezit asaltat de cele 3 cluburi din Germania, iar Mainz este cea mai probabila destinatie pentru el. Mainz este acum pe locul 6 in Germania."

Conform sursei precizate mai sus, venit in 2007 la Steaua, Golanski s-a inteles cu clubul pentru un salariu total de 1.3 milioane de euro, pe toata desfasurarea intelegerii.

"Aventura sa la Steaua nu a fost insa una reusita. Vanat de accidentari nu a reusit niciodata sa devina un titular de baza. Cu toate acestea, in trecutul apropiat, el a fost dorit si de FC Porto, iar toti inca isi mai amintesc de evolutia perfecta pe care a avut-o cu Portugalia la Euro 2008. Acum, pentru Golanski, un transfer in Germania ar insemna revenirea in lotul Poloniei pentru Euro 2012.", mai scrie Onet.pl.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT