Lovin face si el praf Steaua: "Minciuni, santaje, promisiuni nerespectate!" Becali: "Lovin nu ajungea acolo daca nu era Argaseala!"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 16:09
Lovin face si el praf Steaua: "Minciuni, santaje, promisiuni nerespectate!" Becali: "Lovin nu ajungea acolo daca nu era Argaseala!"

Fostii stelisti calca in picioare conducerea Stelei! Dupa Dorin Goian a venit randul lui Florin Lovin sa-l acuze dur pe Valeriu Argaseala!

Bergodi nu-l vede bine pe Stoichita! Ce zice de returul Stelei cu Sheriff

Din Germania, Florin Lovin s-a resemnat: stie ca e imposibil sa mai primeasca ultima rata din salariul anual pe care Steaua o mai avea de platit.

Jucatorul ataca dur conducerea din Ghencea si anunta ca nu vor mai exista performante la Steaua atat timp cat in frunte va fi Argaseala!

"Cat timp Steaua va fi condusa de catre domnul Argaseala numai cu minciuni, santaje si promisiuni nerespectate catre fotbalisti, imi este greu sa cred ca se mai poate face performanta in Ghencea!

Domnul Argaseala n-a inteles nici pana acum ca rezultatele depind de jucatori, nu de patron.

Am vazut foarte putine meciuri de-ale Stelei, dar parerea mea e ca se afla prea sus in clasament, la felul cum este condusa.

Pacat ca sunt jucatori valorosi care nu se pot exprima la adevarata lor valoare in aceste conditii!" spune Lovin in Click!

"Lovin nu ajungea unde este acum, daca nu era Argaseala", spune Gigi Becali pentru www.sport.ro

Guvernul trimite azi în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT