FCSB Dinu Todoran Liga 1 Mihai Teja Superliga

"Poti sa vii de nicaieri si sa ajungi sus!" Dinu Todoran, laudat de un fost antrenor al FCSB: "Este foarte inteligent"

Dinu Todoran, sustinut de un fost antrenor al vicecampioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 17:00

Gigi Becali a suprins pe toata lumea cand a luat decizia de a-l numi pe Dinu Todoran pe banca tehnica a FCSB, dupa ce Toni Petrea si-a anuntat despartirea de trupa "ros-albastra".

Nu sunt putini cei care privesc cu scepticism aceasta numire, insa Mihai Teja, fost antrenor la FCSB, in perioada februarie 2019 - mai 2019, este de parere ca Todoran are calitatile necesare pentru a face fata la vicecampioana Romaniei.

  • Poti sa vii de nicaieri si sa ajungi sus! Dinu Todoran, laudat de un fost antrenor al FCSB: Este foarte inteligent

"M-a surprins un pic numirea lui Todoran, dar nu neaparat neplacut. Este o aparitie neasteptata, dar eu il cunosc pe Dinu, este un baiat inteligent, care vrea sa demonstreze. Cat am fost la Voluntari, el a fost la echipa a doua, am colaborat foarte bine. Suntem prieteni, a facut licenta PRO.

Fiecare om are o sansa in viata si el trebuie sa profite de ea. Nu trebuie sa ai neaparat un background extraordinar ca sa poti sa reusesti, dar ceea ce stii conteaza foarte mult. Poti sa vii de nicaieri ca antrenor si sa ajungi sus.

Vreau sa-l felicit pe Dinu Todoran pentru ca este antrenorul FCSB, pentru el va fi o oportunitate foarte mare si trebuie sa demonstreze. Nu este usor sa fii antrenor la FCSB, pentru ca exista presiune. Dar nu e usor nici in Liga 2, Liga 3, pentru ca orice club are un obiectiv de performanta", a declarat Mihai Teja, pentru looksport.ro.

Dinu Todoran a ramas liber de contract in martie 2021, dupa ce s-a despartit de CSM Slatina. Fostul fotbalist a fost antrenor si la juniorii lui Voluntari, dar si interimar pentru patru etape al clubului ilfovean.

Modifică setările cookies