FCU Craiova Marcel Puscas Superliga

"Bugetul e la nivelul CFR-ului si FCSB-ului!" Marcel Puscas revine la FCU si anunta investitii masive in perioada urmatoare

Marcel Puscas a anuntat ca FCU va avea un buget important in acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 00:19
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 00:39

Proaspat numit director sportiv al nou-promovatei, Marcel Puscas a declara ca clubul care, din informatiile sport.ro, va fi pregatit de Adi Mutu, va avea un buget pentru sezonul viitor la nivelul celor mai puternice cluburi din Liga 1.

"Bugetul e de nivel de playoff. La nivelul CFR-ului si FCSB-ului, pe acolo. Cred ca da. Am fost la baza facuta de Adrian Mititelu... o sa fiti surprinsi. Sunt terenuri, urmeaza un hotel. Va fi cea mai frumoasa baza de pregatire din tara. Va invit.

Vor fi modificari in lot, valorice si numerice. Au plecat opt jucatori, sa vedem ce spune antrenorul daca mai pleaca. Sa cunoasca si el jucatorii, ne spune ce vrea. Am apucat sa aduc si eu jucatori. A fost o lista la care s-a lucrat doua luni. Si acum se vor face transferuri la fel de bune", a spus Marcel Puscas, potrivit Telekom Sport.

FCU Craiova a promovat in Liga 1 de pe prima pozitie. Pe banca oltenilor s-a aflat Eugen Trica. Tehnicianul si-a anuntat de curand demisia si i-a lasat locul pe banca FCU lui Adi Mutu, fostul antrenor al nationalei U21.

Modifică setările cookies