Liga 1

FOTO ”Poți să faci un grup pe WhatsApp cu ei” :) Câți fani ai CFR-ului au venit la meciul cu FCSB

CFR Cluj începe anul în forță, cu un derby cu FCSB, rivala pentru titlu din ultimele sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 20:11
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 20:15

Fanii ardeleni nu au venit într-un număr impresionant pentru a-și susține favoriții la București, pe Arena Națională. Aproximativ 40 de fani ai campioanei sunt prezenți pe cel mai mare stadion al țării, la derby-ul care poate reaprinde speranțele FCSB-ului la titlu.

Recent, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, i-a ironizat pe fanii celor de la CFR Cluj, spunând că ”poți să faci un grup pe WhatsApp cu ei”.

  • Fanii CFR-ului

Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea. 

Niciodată în istorie nu se va întâmpla ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj. Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

În cazul unui succes cu FCSB, CFR Cluj s-ar distanța la 13 puncte de locul doi.

Modifică setările cookies