Liga 1

Portarul Eduard Pap, despre remiza cu Craiova: ”Sunt julit tot pe mănâ”

FC Botoșani a remizat cu Universitatea Craiova, scor 2-2.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:50
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 00:17

Meciul-spectacol jucat pe ”Municipalul” din Botoșani a strâns situația din clasament, iar FC Botoșani și Universitatea Craiova sunt la doar un punct distanță. Fotbaliștii echipei moldave s-au decalarat însă mulțumiți de rezultat.

Eduard Pap, cel ce a apărat un penalty la scorul de 1-1, executat de Andrei Ivan, a vorbit, după meci, despre evoluția echipei sale.

  • E posibil sa fi gresit! Prima reactie a lui Pap dupa inca un gol UMILITOR pe care l-a primit! Ce spune despre eliminare

”Ne pare rău că nu am luat cele trei puncte. Trebuie să ne mulțumim cu un punct. Până la urmă este un punct cu o echipă bună cu care ne batem la play-off.

Ivan a venit cu piciorul peste mâna mea. Sunt julit tot pe mână. Dacă nu s-a dat, nu putem face nimic. La al doilea gol, din nou, henț. O ia cu mâna Gustavo. Degeaba zice domnul arbitru că a fost din clinci, a sărit în el. E henț clar. Dacă nu pune mâna, mingea trece de el. Ce să facem? Ne lingem rănile și mergem înainte. Mă bucur că am aparat acel penalty. Asta este treaba mea, să îmi scot echipa la greu. Sunt bucuros pentru acel penalty, dar trist că nu am luat cele trei puncte.

Nu putem acuza că o face cineva voit. Sunt și ei oameni și greșesc. De aia trebuie implementat VAR-ul, să nu mai fie nicio discuție. E o luptă grea. Cine va fi puternic fizic și psihic va câștiga. Mai avem trei meciuri din care trebuie să scoatem maximum de puncte”, a declarat Eduard Pap la finalul partidei.

Modifică setările cookies