Liga 1

Croitoru, dezlănțuit la adresa arbitrajului: „Oamenii aceștia te fac să renunți! Ei fac praf meciul și iau aceiași bani!”

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat, 2-2, în etapa a 18-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:04
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 23:27

FC Botoșani și Universitatea Craiova s-au întâlnit în etapa a 18-a a Ligii 1, iar cele două echipe au oferit un meci spectaculos la capătul căruia s-au marcat patru goluri. Însă, performanța celor două echipe a fost umbrită de greșelile de arbitraj, care, pe rând, au dezavantajat ambele formații.

Iar Marius Croitoru a răbufnit la adresa arbitrilor la finalul meciului. Antrenorul moldovenilor nu s-a referit doar la prestația lui Istvan Kovacs, ci la toți „centralii” din România, care comit greșeli fatale la fiecare partidă. 

Croitoru: „Batista pe țambal și nu vorbiți!”

„Puteau câștiga și ei, dar puteam câștiga și noi. Este un rezultat care avanteajează celelalte echipe, dar am demonstrat amandoua că suntem două echipe care au venit să joace fotbal. La primul gol al lor este fault în atac, golul doi este offsaid, sunt greșeli mari de arbitraj. Dar eu, în etapa trecută, am penalty clar și eliminare gratuită și același arbitru se duce la alt meci și îl face praf. 

Am văzut ieri un coleg de-ai mei la limita răbdării, oamenii aceștia te fac să renunți, altfel poți păți ceva mai rău din cauza unor oameni care nu sunt opriți de la delegări. 

Când am penalty clar la meciul cu Voluntari și nu îmi dă, îmi dă cu piciorul în cap la Craiova și îmi dă gol. Am mai spus-o:'batista pe țambal, nu vorbiți'. Ei merg în continuare și merg bine. Ei, dacă fac praf un meci, două, cinci, iau aceeași bani. Și iau banii noștri, că sunt plătiți din munca noastră. Le dăm bani să ne arbitreze corect, iau banii, se duc acasă bine-mersi și noi plătim. 

Nu îmi place să fiu avantajat, ca la golul doi, pentru că nu mă pot culca liniștit. Repet, am dat golul doi dintr-un offsaid clar. Din momentul acesta, singura salvare a fotbalul românesc este VAR-ul. Sunt lucruri care mă deranjează teribil. Chindia a fost defrișată anul acesta. Muncești săptămâni, luni de zile pentru ce?”, a declarat Marius Croitoru la finalul partidei. 

În urma acestui rezultat de egalitate, 2-2, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 29 de puncte, la 3 puncte mai puțin decât Voluntari, 11 de FCSB și 19 de liderul CFR Cluj. În timp ce FC Botoșani, cu același număr de puncte ca oltenii, se află pe locul 6, ultimul care duce în playoff. 

Modifică setările cookies