Liga 1

„Suntem niște proști!” Paul Papp, discurs dur după meciul de la Botoșani

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat, 2-2, în etapa a 18-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 22:43
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 22:46

FC Botoșani și Universitatea Craiova s-au întâlnit în etapa a 18-a a Ligii 1, iar cele două echipe au oferit un meci spectaculos la capătul căruia s-au marcat patru goluri. 

Chiar dacă au deschis scorul prin Andrei Ivan, oltenii s-au văzut conduși până la finalul primei reprize, reușitele lui Kage și Edjouma aducând-o pe Botoșani în avantaj. Iar Paul Papp (32 ani) este de părere că elevii lui Laurențiu Reghecampf sunt prea naivi la finalizare, acesta fiind motivul pentru care Universitatea Craiova pierde puncte în campionat.

„A lipsit al treilea gol. Pot să spun că suntem niște proști că nu am profitat de acest penalty. Ei au avut două situații si au dat doua goluri. Cred că nu e drept, dar și noi trebuie să fim mai concentrați. 

Trebuie să fim și mai concentrați, avem o echipă bună, un lot bun, un antrenor foarte ambițios. Depinde de noi, să dăm totul pe teren, dar cum am zis, îmi vine să râd, pentru că suntem niște proști”, a declarat Paul Papp la finalul meciului. 

În urma acestui rezultat de egalitate, 2-2, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 29 de puncte, cu 3 puncte mai puțin decât Voluntari, 11 decât FCSB și 19 decât liderul CFR Cluj. În timp ce FC Botoșani, cu același număr de puncte ca oltenii, se află pe locul 6, ultimul care duce în playoff. 

Modifică setările cookies