Gigi Becali FCSB Liga 1 Liga 1

"Poate sa-l aduca FCSB!" Ar putea fi solutia perfecta pentru FCSB? Becali poate da cea mai mare lovitura din istoria clubului! Ce antrenor ar putea veni la ros-albastri

Ladislau Boloni a plecat de la Antwerp.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2020, 16:12
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2020, 16:14

Antrenorul roman Ladislau Boloni s-a despartit de Antwerp zilele trecute si a ramas liber de contract. Fostul jucator al ros-albastrilor, Basarab Panduru, a vorbit despre situatia lui Boloni si este de parere ca acesta ar putea antrena o echipa din Liga 1, precum FCSB, Dinamo si Craiova.

"Avem un mare antrenor care in momentul asta e liber de contract, Ladislau Boloni. Echipele de la noi care vor sa duca jucatorii la un alt nivel pot profita de asta. Eu banuiesc ca ar vrea sa se intoarca. Poate sa-l aduca FCSB, poate sa-l aduca Craiova, poate sa-l aduca Dinamo. Echipele care vor sa intre intr-un fotbal de alt nivel. 

E pacat sa nu aduci un asemenea antrenor in Romania. Sunt antrenori si la noi care puteau sa mearga in alte parte si care au ramas aici, asa cum sunt Hagi sau Petrescu, dar sa il ai pe Boloni in Liga 1, asta inseamna ca mergi la un alt nivel", a declarat Basarab Panduru, la Telekomsport.

Modifică setările cookies