Petrolul Ploiești a făcut show în cantonament cu opt goluri marcate într-un meci. Ivanovski, printre marcatori

Mirko Ivanovski Liga 1 mercato intern Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 20:25
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 20:26

Petrolul Ploiești s-a duelat cu Beykozspor în al doilea meci din cantonamentul din Turcia, unde a învins cu 8-0.

Mirko Ivanovici (32 ani), noua achiziție a grupării dirijate de Nicolae Constantin, și-a trecut numele pe tabela de marcaj de două ori ('75, '77).

Primele declarații ale fostului dinamovist

După ce s-a lovit la picior în meciul de baraj împotriva lui 'U' Cluj, perioadă în care era jucătorul lui Dinamo, macedoneanul a declarat că este bucuros și se simte bine că a reușit să înscrie primele goluri pentru Petrolul.

„Mă bucur că am dat goluri și asta e un drum bun pentru noi. Am făcut un antrenament foarte bun cu echipa noastră. Nu contează cu cine jucăm, trebuie să intrăm serios. Ca la antrenament, așa și la joc. În Liga 1 nu e ușor, așa trebuie să facem mereu

Mă simt bine. După o accidentare pe care am avut-o cu Dinamo la ultimul meci de baraj cu 'U' Cluj și acum ușor ușor îmi revin. E puțin greu, dar normal, sunt în cantonament, e pregătire, e greu, dar, încet, încet, îmi revin”, au fost cuvintele lui Mirko Ivanovski, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului Petrolul Ploiești. 

Durata contractului semnat cu formația prahoveană

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti, nou promovat în Liga I, l-a transferat, luni, pe Mirko Ivanovski (32 de ani), atacant nord-macedonean care a evoluat în sezonul precedent la Dinamo.

"Clubul nostru a ajuns la un acord cu atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski, acesta semnând cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Bun venit, Mirko Ivanovski", informează gruparea prahoveană pe pagina oficială de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!