George Puscas oferte george puscas reading Anglia George Pușcaș

George Pușcaș are patru oferte din Italia, dar e ”blocat” la Reading! Ce scrie presa locală despre atacantul român

George Pușcaș (26 de ani) se va întoarce la Reading, clubul de care aparține, după ce a ratat promovarea în Serie A cu cei de la Pisa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 19:05
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 19:07

Dacă ar fi promovat, Pisa ar fi fost obligată contractual să-l cumpere pe Pușcaș. În cazul de față, toscanii au decis să-l trimisă pe atacantul român la clubul din Championship. Sampdoria, din Serie A, dar și Genoa, Cagliari și Bari sunt pe lista echipelor interesate de serviciile atacantului român, notează Getreading.

George Pușcaș, viitor sub semnul întrebării! Englezii l-ar putea ”bloca” la Reading

Rămâne de văzut dacă Reading ar vrea să-i dea drumul lui Pușcaș, având în vedere că englezii au interdicție dela transferuri. Românul mai are contract cu englezii din Championship până în 2024.

  • George Pușcaș

În sezonul precedent, George Pușcaș a marcat de opt ori în 22 de partide pentru cei de la Pisa, cifră care i-ar putea convinge pe englezi că românul poate ”betona” compartimentul ofensiv al echipei. 

Reading a scăpat la limită de la retrogradare în sezonul trecut. A fost ultima deasupra liniei retrogradabile, cu 41 de puncte, la doar patru puncte distanță de Peterborough, prima echipă care a retrogradat. 

La această ”salvare” a contribuit și depunctarea lui Derby County, care a rămas fără 21 de puncte din cauza problemelor financiare și a retrogradat din League One.

George Pușcaș a jucat în Italia pentru șase echipe: Inter Milano, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Pisa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!