Plesan, noul Zorro din Ghencea: Va juca cu masca de protectie!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 14:40
Plesan, noul Zorro din Ghencea: Va juca cu masca de protectie!

Medicii de la Spitalul Militar i-au pus diagnosticul lui Plesan, insa nu l-au anuntat cand poate reveni pe teren. El ar putea purta masca de protectie, la fel cum au facut-o in trecut Radoi sau Habibou in Ghencea.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mijlocasul stelist Mihaita Plesan a fost inlocuit in partida cu Astra Ploiesti in minutul 15, dupa ce a fost faultat dur de catre atacantul Dusan Djokic. Acesta a efectuat imediat o radiografie la un spital din Ploiesti, investigatiile medicale (computer tomograf) fiind continuate la Spitalul Militar Central, din Bucuresti. Dupa ce a fost consultat de medici specialisti in chirurgie OMF si ORL, s-a stabilit urmatorul diagnostic:

Plesan a suferit o fractura de rebord orbital drept, cu minima deplasare. Astfel, in functie de evolutia imediata a starii de sanatate a pacientului, se va lua decizia reluarii antrenamentelor, precum si oportunitatea realizarii unei masti de protectie, care sa-l ajute in recuperare, anunta Steaua pe site-ul oficial.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Mihaita Plesan

BRAT