A doua revolutie! Suporterii timisoreni au sarbatorit in strada succesul cu Dinamo!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 08:38
A doua revolutie! Suporterii timisoreni au sarbatorit in strada succesul cu Dinamo!

Bucurie maxima aseara la Timisoara, acolo unde sute de oameni au sarbatorit in Piata Operei succesul istoric in fata rivalilor de la Dinamo.

La aproape 20 de ani de la revolutie, timisorenii ies din nou in strada. Nu sa se lupte, ci ca sa serbeze prima victorie impotriva lui Dinamo dupa 12 ani de asteptare. Echipa antrenata de Sabau a indeplinit doua obiective. A rispit toate suspiciunile cu privire la blaturile cu Dinamo si a confrimat ca este una dintre favoritele clare la campionat.

Presedintele lui Poli a povestit ce bucurie a fost in Banat: "Fanii au iesit in Piata Operei si sarbatoresc victoria. Se bucura, au asteptat mult timp o asemenea victorie. Cred ca tot Banatul se bucura de acest succes. Este o rivalitate de ani de zile intre Dinamo si Poli Timisoara", a spus Chivorchian.

INCIDENTE IN TRIBUNA!
Galeria lui Poli era gata sa se ia la bataie pe stadion cu fanii dinamovisti prezenti in sectorul opus. Timisorenii au sarit toate gardurile care le-au stat in cale, insa numai fortele de ordine au reusit sa ii stapaneasca pe fanii incinsi.

Imediat dupa acest incident, timisorenii prezenti in tribuna oficiala au inceput sa strige "rusine" catre cei din galerie.

IANCU, ABSENT NEMOTIVAT!

Asa cum a facut si la meciul cu Steaua din campionat, pierdut cu 1-0 de elevii lui Sabau, Marian Iancu a refuzat sa vina la meciul cu Dinamo.

TORJE, INJURAT NON STOP!

Fanii Timisoarei nu l-au uitat pe fostul "Messi din Banat" Torje, care a ales sa plece la Dinamo in loc sa ramana la Poli si l-au taxat tot meciul.

Torje a fost injurat la fiecare atingere de balon, inca de la inceputul partidei.
 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT