L-au sfidat pe Gigi: 4 stelisti cu interdictie au intrat la Astra-Steaua!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 11:56
L-au sfidat pe Gigi: 4 stelisti cu interdictie au intrat la Astra-Steaua!

Patru suporteri stelisti care aveau interdictie de a intra pe stadioane au fost descoperiti in tribune la meciul Astra Ploiesti - Steaua.

Cei patru au reusit sa treaca de agentii firmei de paza postati la intrarea pe stadion, fiind descoperiti cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii marti de catre Gruparea de Jandarmi Mobila Ploiesti, cei patru suporteri bucuresteni, care au varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, au primit, in luna aprilie a acestui an, interdictia de a intra in arenele sportive timp de un an dupa ce, inaintea meciului dintre CS Otopeni si Steaua Bucuresti, partida care s-a desfasurat anul acesta la Ploiesti, au atacat cu pietre un autobuz al Regiei locale de transport public in care se aflau suporteri ai echipei adverse.

La meciul care a avut loc luni intre Astra Ploiesti si Steaua Bucuresti cei patru suporteri stelisti au trecut de agentii firmei de paza care se aflau la intrarea pe stadion, insa in timpul meciului au fost descoperiti cu ajutorul camerelor de supraveghere si identificati de catre jandarmi.

Cei patru suporteri au fost condusi la sediul Gruparii Mobile de Jandarmi din Ploiesti unde le-au fost intocmite documente de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de patrundere in interiorul unei arene sportive avand acest drept interzis. Dosarul cu documentele de constatare a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti in vederea continuarii cercetarilor.

Tot la meciul de luni dintre Astra Ploiesti si Steaua Bucuresti alte doua persoane au fost amendate dupa ce au fost surprinse in timp ce incercau sa intre in stadion escaladand gardul acestuia.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT