CCA pune arbitri din Franta la meciul Steaua - FC Vaslui!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Noiembrie 2009, 13:31
CCA pune arbitri din Franta la meciul Steaua - FC Vaslui!

Steaua si FC Vaslui nu risca nimic pentru meciul din etapa urmatoare a Ligii I si au cerut arbitri din strainatate. Se pare ca CCA le-a gasit deja o brigada din Franta.

"Pentru etapa a 15-a s-a facut doar o cerere de arbitri straini, la Steaua cu FC Vaslui. In rest, nu a mai vrut nimeni sau poate ca au vrut, doar ca la CCA nu a venit nimic in acest sens. Pentru partida dintre Steaua si Vaslui au fost facute toate demersurile si s-a gasit deja o brigada din Franta", au declarat surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor agentiei Newsin.

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a confirmat, marti, agentiei MEDIAFAX ca inca de acum doua saptamani s-a facut cererea.

"Steaua si Vaslui au facut cerere pentru arbitri straini inca de acum doua saptamani. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Franta", a spus Avram.

Presedintele CCA nu a dorit sa divulge numele arbitrilor francezi care vor fi delegatia la partida Steaua - Vaslui.

Meciul dintre Steaua si FC Vaslui, derby-ul etapei a 15-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:00. Inaintea acestui joc, moldovenii sunt pe primul loc, cu 28 de puncte, in timp ce ros-albastrii ocupa pozitia a 5-a, cu 3 puncte mai putin, la egalitate cu FC Timisoara, CFR Cluj si Unirea Urziceni.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT