Plecarea lui Iancu pare IMPOSIBILA! Dezvaluire despre jucatorul pe care Steaua vrea sa ia milioane de euro! "Despre ce vorbim aici?!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 14:26

	Plecarea lui Iancu pare IMPOSIBILA! Dezvaluire despre jucatorul pe care Steaua vrea sa ia milioane de euro! "Despre ce vorbim aici?!"

Gabi Iancu este monitorizat de Tottenham, insa acum apar informatii care il dau extrem de greu de transferat de la Steaua.

Impresarul lui Iancu a confirmat ca e vorba despre Tottenham, echipa care il monitorizeaza pe jucatorul Stelei. De la monitorizare pana la transfer e cale lunga, insa doar evolutiile stelistului pot spune ce sanse are sa plece in Anglia.

Totusi, antrenorul sau de la lotul mic al Romaniei, Stelea, a vorbit despre asta. La un moment dat, el l-a exclus din echipa din cauza comportamentului sau, cand s-ar fi intalnit cu o femeie in cantonament - el incalcand programul echipei.

"In momentul de fata nu cred ca poate juca in Anglia. De la monitorizare pana la oferta sunt pasi mari de facut. E greu! Monitorizat inseamna sa fie urmarit 6 luni, daca face lucruri deosebite, ca apoi sa se intample ceva. Daca intr-un an el nu face lucruri importante, astfel de cluburi nu mai stau sa monitorizeze, ca nu e nici vorba de un jucator de 14-15 ani.

E un jucator tanar, dar nu e un jucator care sa fi realizat lucruri atat de importante, care sa se duca la Tottenham si sa fie fortat meci de meci. El trebuie in permanenta sa demonstreze, incepand cu antrenamentele si terminand cu meciurile. Iar in momentul de fata el nu e titular cert nici la Steaua, despre ce vorbim aici!?", a spus Bogdan Stelea, la Dolce.

Iancu a jucat 20 de meciuri la Steaua in acest sezon, timp in care a marcat de trei ori si a oferit o pasa de gol. El are 19 ani si este cotat la un milion de euro. In plus, el are o clauza de 25 de mil. de euro pentru cine il doreste inainte ca intelegerea sa cu Steaua sa se termine.

Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada
BRAT

Modifică setările cookies