Bogatinov e criticat desi n-a debutat la Steaua: "E un mare semn de intrebare!" De ce va fi rezerva:

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 12:57

	Bogatinov e criticat desi n-a debutat la Steaua: "E un mare semn de intrebare!" De ce va fi rezerva:

N-a aparat niciun minut la Steaua, dar e deja criticat!

Fostul portar al nationalei Romaniei, actual selectioner al nationalei de tineret, Bogdan Stelea, trage un semnal de alarma dupa ce noul portar al Stelei, Martin Bogatinov, nu a fost nici macar rezerva in meciul amical cu Union Berlin.

„Din momentul in care au trecut 4 meciuri, e un semn de intrebare ca nu apare deloc. Incepi sa te intrebi de ce. Ori are probleme de ordin fizic, oric nu e intr-o forma foarte buna, ori nu e bine pregatit. Daca nu este accidentat, pentru mine e clar ca nu a venit ca un portar titular la Steaua. E un jucator care a fost adus pentru a fi vazut si in continuare se va lua decizie.

Daca esti un portar cu experienta, forma fizica o atingi mult mai repede decat un jucator. Iar sa ai o forma buna de joc, daca n-ai jucat nimic, ai nevoie de cel putin 2-3 saptamani. N-avem de unde sa stim daca ambii portari pe care se bazeaza Steaua, Tatarusanu si Nita, sunt peste el. Nu vad de ce nu ar trebui sa isi astepte randul” a spus Bogdan Stelea la Dolce Sport.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies